Make your own free website on Tripod.com
 

Hiljaisuuden Salaisuudet

"Tämä on näyttely (näytelmä), jonka nimi on Hiljaisuuden Salaisuudet. Tässä ei kukaan saa puhua eikä sanoa mitään, saa vaan miettiä muttei arvata."

Esityspaikka on ruokasali, jossa on ruokapöytä ja kaksi tuolia, sekä pölyhuiska, joulukuusenkoristeita, uunipelti ja paaaljon leluja. Neljä tuolia on laitettu seinän viereen riviin katsomoksi.

Ja näin se menee:
Ella ja Pyry leikkii leluilla äänekkäästi, kolistelee niitä lähes tyhjän ruokasalin puulattiaan (=melkoinen kaiku). Välillä kuuluu: "Nyt se sanois: ...".

Taisi salaisuudet jäädä löytymättä...

* * * * * * * * * * *

Häät

Ellan barbie-nukke, Emma nimeltään, sekä Arielin poikaystävä Erik viettävät häitä lastenhuoneessa iltamyöhällä. Vieraina on kaikki mahdolliset lelueläimet ja muutakin sakkia. Ella on se, joka laulattaa niitä kaikkia ja Pyry, joka on juuri riisunut vaatteet pukeakseen yöpuvun päälle saa olla pappi. Pappi menee pahvilaatikkoon. Sitten äiti keskeyttää leikin: "Nyt mennään Pyry hampaidenpesulle! Ei pappi voi olla nakuna pahvilaatikossa." Siihen kuuluu ponteva vastaus: "Voipas! Tämä onkin PAPPI PALJAS!"

..."Häiden jälkeen sitten kaikki vieraat menee siihen taloon, jossa syödään ne kaikki herkut!"

* * * * * * * * * * *

Pyryllä on pieni rugby-pallo, jossa lukee: GILBERT (Pyry on itse lukenut!). Ellan huoneen ikkunasta näkyy rugby-kenttä, ja samanlainen on myös koulun pihalla. -Hei, tuolla pelataan sitä Gilbertiä!

* * * * * * * * * * *

Pyryn uusi lemmikki on Tinon paljas jalka!

- Pyrystä tulee varmaan isona jalkahoitaja.
- Ei kun minusta tulee Tinon jalalla soittaja (Pyry käyttää Tinon paljasta jalkaa puhelimena: varpaat korvaan ja kantapää suun eteen: -Haloo!)

* * * * * * * * * * *


Hei katsokaa! Tino konttaa!! No, ainakin nousee kontilleen... Totista hommaa..
    .
 * * * * * * * * * * *

Ella on rakastunut (taas)! Koulussa on joku "isompi poika, jolla on tummat hiukset ja hirrrveen pitkät ripset! Eikä se oo sanonu mikä sen nimi on." Ella mietti, että "jospa mää voisin valita sen sitten kun mää meen naimisiin."

* * * * * * * * * * *

Täällä Teletapit syö tubby custardia (mitähän tappivelliä lie suomeksi...?!). Pyryn Tinky Winky -t-paitaan oli salaperäisellä tavalla ilmestynyt suklaanruskea laikku, aivan kuin joku olisi loiskauttanut sille suklaavanukasta...
- Ei kun Tinky Winky on syönyt sitä tapikasta!

VH'99